tirsdag den 8. marts 2016

Sikken fadæse .......

Vi har et par dejlige firmahunde. De passer på hus og varelager, og den lille er rigtigt god til at tage med når pakkerne skal på posthuset. Hun skal klippes af og til, og i sidste uge lavede jeg den værste bommert. Nej nej, jeg klippede hende ikke i ørerne eller sådan noget, men jeg satte hende på pakkebordet, og noget af pelsen røg ned i spanden med pakkefyld. 
Vi putter af og til pakkefyld i æskerne, så varerne ikke rasler og bliver ridsede. Og hvad sker der så ? Sammen med pakkefyldet ryger noget af pelsen ud til en kunde samme med varen. 
Varen kom retur fra kunden fordi der var hår i pakken. 
Det er bare SÅ pinligt !! 
Hvordan redder man sådan en fadæse ? 
Hvad ville du have gjort ? 
Vi satte den omtalte lampe på højkant for det bedste svar.
Her er et par af de forslag vi har modtaget:

"send din lille sandfærdige fortælling - præcis ligesom her 🏻den bliver ikke bedre ...den er da så sød og send gerne billedet med af dine to kære hunde
Det vil kunderne da elske og kunne forstå - det giver jo mening - og det er jo ægte lampehunde pels og de hører til i forretningen"

"Vi beklager meget at lampen har tabt pelsen under transporten. Vi harr fuld forståelse for De i stedet ønsker en pelsløs model, som vedlagt fremsendes omkostningsfrit. Vi har fremsendt en klage til pelsleverandøren - se vedlagte foto. Vi beklager meget den forvoldte ulejlighed"

Den nederste har vi grinet meget af.  Og indsenderen fortjente absolut at vinde lampen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar