onsdag den 1. maj 2013

Nye trends

Det er alt for længe siden at jeg har skrevet på Bloggen, men nu må jeg fortælle om de trends der er lige nu i "Lampeverdenen".

I februar måned sidste år var jeg på Belysningmesse i Stockholm og så den nye rå trend som var på vej. I år er den trend slået igennem i hele Skandinavien - også i Danmark.

Samtidig er der kommet mange nye saxelamper og andre lamper, der er velegnede som væglamper ved elevationssenge.

Den nye stil er også loftslamper der er flexible med flere led i ophænget, så de kan reguleres og flytte fokus over bordet.

http://lamperonline.dk/shop/news-ALL-1.html


Lampeskærme

For et par måneder siden fik vi  mange flere lampeskærme på LamperOnline og jeg satte mig for at beskrive den jungle man kan befinde sig i, når man skal finde en skærm til sin nye eller gamle lampe eller loppefund.

Mange synes det er svært at finde den rigtige skærm og leder så efter den nærmeste lampeforretning for at få hjælp til projektet, men det er ikke altid man lige finder den skærm, man synes passer til lampen eller ens øvrige indbo.

Men hvad gør man så ?

Ja, man jo godt lede hos de netbutikker der sælger lampeskærme eller på f.eks. Den blå Avis, men hvordan skal man gribe sagen an for ikke bagefter at stå med en skærm man ikke kan bruge til noget ?

Prøv at kigge på den vejledning jeg har skrevet på LamperOnline. Den finder du under INFO og ved at klikke på "Lampeskærme"  eller du kan klikke på dette link:  http://lamperonline.dk/shop/cms-8.html

Har du problemer med at finde den rigtige skærm, så ring gerne til os på tlf. 7878 4213.