fredag den 1. juni 2012

Lagervarer og leveringstider

LamperOnline.dk har over 2.500 forskellige lamper at vælge mellem. Det er mange varer og de tager meget plads. Derfor har vi heller ikke alle varerne på vores eget lager. Vi har et bufferlager af de mest købte varer og de varer vi selv importerer. Resten af varerne ligger på vores leverandørers lagre, som har meget mere plads end vi har.

Vi angiver leveringstiderne fra 3-5 dage, 3-7 dage og 3-10 dage - afhængigt af produktypen. Det er bedre at tage forbehold end at love for meget, men ofte kan vi levere fra 1-2 dage. Dels hvis varen ligger på vores eget lager og dels hvis vores leverandør kan sende direkte fra sit lager. Hvis vi skal have varen hjem fra leverandørens lager og derefter sende den, tager det ofte 3-5 dage.  Nogle produkter tager længere tid, f.eks. produceres en del af Norlys' lamper efter ordre, og så kan leveringen tage op til 10 dage.

Som kunde kan du ofte spare lidt tid ved at få pakken sendt til din arbejdsplads eller ved at have en flexaftale med Postdanmark. Ved køb af et Nordlux-produkt sender vi oftest med GLS, og der er det absolut en fordel at få leveret varen til arbejdspladsen eller en nabo el.lign., som kan være hjemme og modtage pakken.

Og hvorfor sender vi så ikke bare alle varer fra vores eget lager ?
Det gør vi ikke fordi det gør varerne dyrere og det tager længere tid. Vi har derfor indgået aftale med de største af vores leverandører om at de sender direkte til vores kunder, så du som kunde kan få produktet hurtigere og til den rigtige pris.
Derfor har vi også et loft på vores fragtpriser, så du kan købe mange ting som vejer mange kilo, men hvor du aldrig kommer til at betale mere end 100 kr. i fragt.
Til gengæld er der nogle varer, som måske kunne være leveret billigere end 80 kr., men det er lidt "gynger og karussellen".

Er du i tvivl om hvor hurtigt en bestemt vare kan leveres, hvis du skal bruge varen en bestemt dag - hvis du f.eks. skal bestille elektriker - så kontakt os gerne.