lørdag den 11. februar 2012

Trend 2012

I går , d. 10. feb. 2012, besøgte jeg den skandinaviske møbel- og belysningsmesse i Stockholm. Jeg besøgte messen dels for at hilse på nogle af vores samarbejdspartnere og se et udvalg af de nye produkter der kommer på lager i løbet af foråret og sommeren, men også for at finde nye leverandører til LamperOnline.dk. Jeg fik lavet aftaler med nogle nye leverandører, men det vender jeg tilbage til senere.
Udvalget af lamper var mere spændende end jeg har set længe. På en eller anden måde er lamperne ligesom tøjmoden blevet så varieret, at enhver kan følge sin egen smag uden risiko for at ramme helt ved siden af tidens trend. Dog så det ud til at de "romantiske" lamper var helt væk.
De glade stærke farver, som har været rigt repræsenteret de sidste par år, er stadigvæk en del af udvalget og i nye sjove varianter af de lamper vi så i 2010 og 2011.
De klassiske lamper har i år fået flotte pastelfarver, der mixes i forskellige nuancer, og nogle af dem er nærmest vendt på hovedet og har fået varme jordfarver. Især de nye jordfarver er rigtigt gode til at mixe sammen med de nedenstående nye trends, som jeg har valgt at kalde "back to nature" og "det rå look".
Lamperne i "back to nature" design i naturtræ eller malet træ, var jeg imponeret over - f.eks. nogle rigtigt gedigne sakselamper i flot forarbejdning, eller smarte gulvlamper og væglamper - f.eks. en skrå stige med en lampe foroven. Det glæder mig når naturens smukke træsorter bliver brugt til en anderledes måde at pryde sit hjem.
I tråd med denne naturoplevelse var så den mest spændende trend i år en helt ny meget rå stil. Voldsomme tunge jern lamper, hønsenet, krøllet sækkelærred og meget mere i nye spændende former der passer så flot sammen med de upolerede træmøbler, som helt klart er et hit i år.
Jeg glæder mig til at præsentere vores kunder for alle de spændende nye designs, som vil være at finde på LamperOnline.dk i løbet af foråret og sommeren.

Hvorfor en blog til LamperOnline.dk ?

Vi vil gerne give dig en mulighed for at fortælle andre kunder om de erfaringer du har gjort dig med den lampe du har købt. Du kan give ris eller ros om en lampe. Hvis du vil give LamperOnline.dk ris eller ros, henviser vi til TrustPilot.dk.

Levede lampen op til dine forventninger ?  Er den let at hænge op ?  Er den nem at tænde og slukke for ? Var kvaliteten i orden  - gerne i forhold til prisen ? Hvordan har lampen gjort dit hjem pænere ?  Send gerne et foto og vis dit køb frem. Fortæl hvis du er utilfreds med en lampe (gerne i et pænt sprog - tak) og hvorfor ?  Det behøver ikke at være et indlæg om en lampe du har købt hos LamperOnline.dk. Du kan også skrive om en lampe/et varemærke du ikke kan købe hos os.

Hvad kan du bruge denne blog til ?
Du kan læse indslag fra andre der har købt lige præcist den lampe, du har overvejet at købe, så du kan få et indtryk af om du har valgt rigtigt, eller om en anden lampe måske passer bedre til formålet.
Du kan spørge om nogle har erfaringer med den lampe du overvejer at anskaffe dig.
Du kan fortælle om en lampe du har set et eller andet sted i landet eller udlandet og f.eks. spørge om hvor du kan købe sådan een. Hvis vi ikke kan svare, er der måske en anden der kender lampen.

Hvad kan vi hos LamperOnline.dk bruge denne blog til ?
Vi kan tilrette vores udbud af lamper efter vores kunders ønsker, ris og ros samt gode forslag.
Vi kan fortælle jer om hvilke lamper vi kan anbefale til specielle formål, hvilke vi er særligt tilfredse med, hvilke trends der er lige nu, hvilken udvikling der sker hos fabrikanterne og meget meget mere.

Vi håber du vil tage godt imod vores blog og bruge den flittigt.